Шукати в цьому блозі

вівторок, 30 квітня 2013 р.

Підлогове опалювання економить енергію.
Електрична або гаряча вода з системою опалення підлоги обігріває приміщення рівномірно і охоплює велику площу. Завдяки цьому ми сприймаємо цю температуру в приміщенні на 1-2 ° С вище, ніж у випадку звичайного опалення.
Підлогове опалювання буває двох типів: електричні та з гарячою водою. Якщо ви виберете будь-який з них, подумайте про те, де розмістити обігрівач. Під шафою чи кухнею ефекту від підлогового опалення не буде.
Ідеальне для великого будинку і простору це опалення, яке складається з гнучкої пластикової трубки, що протікає через нагріту воду. Система пластикових труб укладається на ізоляцію та бетонується цементною сумішшю, або критих решіткою труб в приготовлених дорішках.

Труби алюмінієві створюють проти кисневий бар'єр, що перешкоджає проникненню кисню повітря і подальше створення іржі. Ця модифікація дозволяє продовжити термін служби системи опалення підлоги.

Система додається з водонагрівальних приладів (наприклад, котел) і циркуляційний насос. Система нагрівання води проходить низькою температурою близько +40 ° C, що дозволяє нам у якійсь мірі забезпечувати економію з точки зору зниження витрати палива приблизно на 5-15%.
Гідравлічна система тепла підлоги складається з гнучкої пластикової трубки всередині захищений від іржі і вапняного нальоту. Також використовуються пластмасові труби, як правило, з стандартними розмірами 12 мм / 2 мм до 32 мм / 2,9 мм (товщина шланг / труба товщини стінки) залежно від необхідних характеристик системи, а також інших обставин.
Електричний обігрів підлоги використовується для нагрівання невеликих приміщень, таких як ванні кімнати. Підходить для розділених на приміщень або ділянок, які є  неправильної форми.
Перевагою є гнучкість нагрівальних кабелів під час встановлення, але це одна з найбільш складних систем. Якщо ми хочемо витратити менше тепла, потрібно залишити більше місця між кабелями.Електричний обігрів підлоги можуть бути встановлені в підлогах з дерева, скловолокна і бетону.
Нагрівальні кабелі продаються у вигляді плетіння, намотаного на котушку і з їх кріпленням деталей. Ціна визначає продуктивність і довжину кабелю.
Безпосередньо використовується коридорах і складається з нагрівального кабелю закріпленого на тканині, кабель встановлюється залежно від необхідної потужності приміщення.
Нагрівальний килим AFM / 1,8 на площі 1,8 м2, 540 W. Ціна 1100 гр
Наприклад, використовують 80 Вт/м2 в якості основного джерела для низьких будівель з малою енергетичною потребою, 100 Вт/м2 для звичайної вітальні та 150-160 Вт/м2 для підтримки комфортної температури підлоги.
Плюс нагрівальні килими можна легко і швидко встановити. Використовують так званий мокрий процес в бетоні для підлоги або вирівнюють сумішшю.
Нагрівальні плівки підходять під ламінат і дерев'яні підлоги в сухих приміщеннях.  Вони являють собою відмінне рішення при ремонті або модернізації підлог з підігрівом під килимами або ламінатом.
Регулювання тепла
Прямо на підлогу в разі електричний підігрівання підлоги поміщається термозонд. Це пов'язане з кімнатним термостатом (контролер), що реагує на температуру підлоги в кімнаті і опалення і вимикається відповідно до набору даних.
Моделі термостату дозволяють встановити певний час, коли опалення включене протягом встановленого години.
Більшість сучасних контролерів самонавчаються. Після трьох циклів нагрівання, контролер самостійно встановлюють індивідуальне опалення підлоги. Просто, коли термостат встановлений на час, коли на поверсі було жарко, регулятор обчислює приготування їжі і т.д.. Це також економить енергію.
Регулятори встановити в будь-якому приміщенні, ми можемо контролювати температуру в кожній кімнаті окремо.
Інтелектуальна система опалення працює як саморегулюючий нагрівальний кабель, який змінює свій висновок в залежності від умов навколишнього середовища.
Мокра система складається з системи труб, прокладених на теплоізоляцію та фольгу, вбудованої в бетон. Цей метод є одним з дешевих, але вимагає хорошої конструкції. Перш ніж ми почнемо з опаленням повинна бути готова суха падлога..
Наприклад, в деревяних будівлях, де стіни не може бути сильно затяжені , використовуються сухі системи. Тут ми розглянемо системну плату з ізоляцією, в яку вставляється теплопередачі пластин з оцинкованої труби металевий лист. Встановлення здійснюється швидко. Система може почати нагрівати негайно.
Поради та рекомендації
Зверніть увагу, що якщо ми будемо стояти босоніж на підлогу з підігріванням, ми відчуваємо, а  ні холоду ні жари. Температура підлоги ідеально підходить для 29 ° C, трубопроводів гарячої води для циркуляції води близько 50 ° С
Електричні і теплою водою иистеми підлогового опалення з нижнього, тобто холодного поверху . При необхідності він є хорошим доповненням основної системами опалення.
Для зовнішніх дверей або використання конвектору.
В разі водяного опалення потрібно поєднувати радіатори, які теж використовують нагріву воду. Досить радіаторів з меншою потужністю і швидким запуском тепла. Обидва джерела опалення з використанням одного джерела гарячої води (опалювальний котел, тепловий насос або сонячні колектори).Електричний обігрів підлоги ідеально підходить для ванних кімнат. Знижує вологу і додає тепло для ніг після ванни.

1 коментар:

  1. Я Артур Борис, житель / громадянин Республіки Росія. Мені 52 роки, я підприємець / бізнесмен. Одного разу у мене були труднощі з фінансуванням мого проекту / бізнесу, якби не добрий друг, який познайомив мене з містером Бенджаміном Лі, щоб отримати позику на суму 250 000 доларів США у його компанії. Коли я зв’язався з ними, пішло лише п’ять робочих днів, щоб завершити процес кредитування та перевести його на мій рахунок. Навіть маючи погану кредитну історію, вони все одно пропонують вам свої послуги. Вони також пропонують усі види позик, такі як комерційні, домашні, особисті, автомобільні. Я не знаю, як подякувати їм за те, що вони зробили для мене, але Бог винагородить їх згідно зі своїм багатством у славі. Якщо вам потрібна термінова фінансова допомога, зв’яжіться з ними сьогодні електронною поштою 247officedept@gmail.com Інформація про WhatsApp ... + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити