Шукати в цьому блозі

середу, 24 квітня 2013 р.



Інформаційний запит в ДАЇ про наявність штрафів, протоколів....







                                                                                                        Начальнику УДАІ ГУ МВС України
                                                                                                        в ______________області
                                                                                                        вул.____________
                                                                                                        м.______________



                                                                                                                Інформаційний запит.


Відповідно до ст. 40 конституції України всі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов"язані  розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом термін. Відповідно до ст. 10 Законом України "Про інформацію", право на інформацію забезпечується зокрема: обов"язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняти рішення. Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації". Розпорядники інформації зобов"язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також перевіряти правильність та об'єктивність наданої ІНФОРМАЦІЇ. Та відповідно до ст. 20 розпорядник ІНФОРМАЦІЇ має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту. Керуючись ст.9,10,32,33 ЗУ "Про інформацію", ст.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної ІНФОРМАЦІЇ ", прошу письмово надати вичерпну відповідь на такі питання:  Прошу:

 1.В передбаченим законом термін, письмово, повідомити мене чи є в наявності в електронній базі органів ДАЇ записи про непогашені, або неоплачені мною штрафи за порушення правил дорожнього руху, чи будь -які інші порушення.

2. У разі заборгованості за штрафами прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело їх виникнення а також, копії документів, що їх підтверджують (протоколи, постанови, тощо).                                                                           

Дата: _______________          ПІБ

Немає коментарів:

Дописати коментар