Шукати в цьому блозі

четвер, 25 квітня 2013 р.



(в порядку ч.1 ст.268 КУпАП: «особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: ...заявляти клопотання»)
       «___» ___201_року стосовно мене складено протокол №______про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ч._.__.ст. КупАП.
           Згідно ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: ...при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи.
          Зазначене право на правову допомогу гарантується статтею 59 Конституції України: «Кожен має право на правову допомогу... Кожен є вільним у виборі захисника своїх прав». Дане право є непорушним та не може бути обмежене в жодному випадку в силу ст.64 Конституції України: «Конституційні права i свободи людини i громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав i свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть, бути обмежені права i свободи, передбачені статтями ...59,... цієї Конституції »
            Оскільки, у вчиненні адміністративного правопорушення винним себе не вважаю та не володію достатніми знаннями у галузі законодавства про адміністративні правопорушення, Meні необхідна кваліфікована правова допомога при розгляді даної справи, зокрема, для складання й написання ґрунтовних заперечень та пояснень, надання додаткових документів, встановлення необхідних фактів, а також через наявність цілої низки процесуальних та службових порушень з боку інспектора, одне з яких безпричинна зупинка та не надання кож через наявність цілої низки процесуальних та службових порушень з боку інспектора, одне з яких не надання доказів по справі.
Враховуючи викладене, керуючись ч.1 ст.268 КУпАП, ст.59, 64 Конституції України, з метою всебічного, повного i об'єктивного з'ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності з законом,
                               ПРОШУ: 
1.  Долучити дане клопотання до матеріалів справи про адміністративне правопорушення.
2. Надати мені можливість реалізувати моє право на захист та безоплатну юридичну  допомогу.    
3.   Надати мені час для вибору захисника моїх прав, у зв'язку з чим розгляд            справи про адміністративне правопорушення відкласти на іншу дату та по місцю проживання.
  1. Про дату, час, та місце розгляду справи повідомити письмово та в телефонному режимі.
  2. Додатково повідомляю, що розгляд справи на місці та підписання постанови серії____ №___________ я відмовився,як віднесеної до перевищення інспектора, владних повноважень.
    «.................. » 201.. року
  3.  
    ____"____________20__р.                                                          ________________________________
                 

    Адресу зазначено в протоколі





Написати в протоколі: Пояснення: мною заявлено клопотання про надання юридичної допомоги.







Немає коментарів:

Дописати коментар