Шукати в цьому блозі

неділю, 9 червня 2013 р.

Патріарх Кирило виправдав Гітлера і його злодіяння


https://www.youtube.com/user/lvlwlw


Радянський Союз заслужив війну з гітлерівською Німеччиною. Про це заявив глава Російської православної церкви (РПЦ) Патріарх Кирило (Володимир Гундяєв).
«Наш народ заслужив війну з Німеччиною. Ми занадто погано поводилися з РПЦ. Так стверджує патріарх Кирило. А ось Гітлер добре поводився з РПЦ, будував у Німеччині православні храми, і Гітлера РПЦшнікі дуже поважали », - звертає увагу на нове епатажну заяву керівника РПЦ російський блогер.
«Велика Вітчизняна війна - це покарання за гріх, за страшний гріх боговідступництва всього народу, за нехтування святинь, за блюзнірство і знущання над Церквою, заявляє патріарх. Бог послав на нас війська Третього рейху в якості знаряддя любові і напоумлення. Хрестовий похід проти боговідступників. Православні ієрархи благословляли: «уряд Рейху знайде з нашого боку повну згоду і підтримку», «нехай благословить Всевишній великого Вождя Німецького народу, який підняв меч на ворогів самого Бога», і так далі.
На захоплених територіях нацисти відкривали православні храми, в яких охочі могли помолитися «про христолюбних народу Німецького» і про швидку перемогу німців. «Перемогу подай, Господи, вождю народу німецького Адольфу Гітлеру», волали священики Псковської православної місії. Велику підтримку від православних ієрархів отримала «Російська визвольна армія» Власова. Ця підтримка не слабшає до цих пір: у 2009-му році керівництво зарубіжного крила РПЦ виступило із заявою, згідно з яким Власов - істинний патріот Росії », - сказано в повідомленні.
Це вже не перше скандальне заяву Патріарха Кирила, помилуйтеся розмірковувати на тему історії, а також суверенної держави Україна.
Кілька днів тому він озвучив свою версію катастрофи на Чорнобильській АЕС у 1986 році. За його словами, аварія стала розплатою за гріхи українського народу. З такою заявою Патріарх виступив на літургії в Києво-Печерській лаврі, тобто перебуваючи на державній території України.
При цьому Патріарх прибув до Лаври з шикарним кортежем десятка власних машин, включаючи особливо шановані Кирилом Cadillac Escalade і Toyota Land Cruiser, а також машини простіше.
Відеозйомка патріаршого кортежу знаходиться ТУТ.
«Господь міг і зупинити руку оператора, який, керуючи реактором, зробив страшну помилку. Господь попустив. І багато людей своєю смертю, можливо, внесли свій внесок у спокутування гріхів », - пояснив Патріарх Кирило свою оригінальну точку зору.
Перебуваючи вперше у ранзі голови Московської Патріархії на території України у липні 2009 року він не посоромився говорити про те, що українці підмінили історію Другої світової війни брехнею і служать Дияволу.
«Якщо ми створюємо помилкові історичні концепції, ми диявольську брехню, а диявол - батько брехні, закладаємо в основу буття народу. І такі експерименти не проходять », - заявив глава РПЦ в прямому ефірі телеканалу« Інтер ».
Під «брехнею» владика мав на увазі розсекречені в Україні архіви радянських спецслужб, історичну правду про масові репресії, українському національно-визвольний рух і Голодомор

Немає коментарів:

Дописати коментар