Шукати в цьому блозі

неділю, 16 червня 2013 р.

Інформаційний запит на інспектора про його порушення: 
звернувся до Відділу ДАІ з інформаційним запитом (ар. с. 9), в якому просив надати йому інформацію:

«1. Яку кількість постанов в справах про адміністративні правопорушення, складених інспектором ДПС роти ДПС ДАІ ММУ м. Миколаєва сержантом міліції ОСОБА_5, було скасовано за рішеннями судів за останні 3 роки?

2. Чи застосовувалися заходи дисциплінарного впливу до інспектора ДПС роти ДПС ДАІ ММУ м. Миколаєва сержанта міліції ОСОБА_5 за останні 3 роки? Якщо так, то за що?

3. Чи застосовувалися заходи адміністративного стягнення до інспектора ДПС роти ДПС ДАІ ММУ м. Миколаєва сержанта міліції ОСОБА_5 за останні 3 роки? Якщо так, то за що?».

......................................................................

Інформ запит в ГУ МВС udz@militia.kiev.ua :

ГУМВС України в місті Києві
вул.Володимирська,15, м. Київ, 0160
ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ
______р. на мою скаргу мною отримано відповідь від Департамента ДАІ № ______за підписом Заступника начальника Департамента ДАІ Резнікова В.В. 
У зазначеному листі зазначено, що під час проведення службової перевірки на підставі моєї скарги встановлено, що окремими працівниками Державтоінспекції ГУМВС України в м.Києві під час розгляду моїх попередніх скарг було допущено необ’єктивність, що призвело до надання мені поверхневих та неповних відповідей. Також у цьому листі зазначено, що за результатами перевірки Департаментом ДАІ МВС України матеріали розгляду моєї скарги надіслані до ГУ МВС України для відповідного реагування та вжиття заходів щодо притягнення винних посадових осіб Державтоінспекції до дисциплінарної відповідальності відповідно до положень Закону України "Про дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України".
Враховуючи вищевикладене та відповідно до ст. 40 Конституції України та Закону України "Про доступ до публічної інформації", прошу у встановлений чинним законодавством термін надати мені письмову відповідь за результатами розгляду вищезазначеного листа та щодо вжитих заходів, у тому числі: 
1.про посади ,звання, прізвища посадових осіб Державтоінспекції ГУМВС України в м.Києві, котрих буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності згідно Закону України про дисциплінарний статут ОВС;
2.яке саме стягнення згідно Дисциплінарного статуту ОВС накладено на посадових осіб Державтоінспекції ГУМВС України в м.Києві;
3. дату та номер наказу Головного Упраління МВС України у м.Києві щодо притягнення посадових осіб Державтоінспекції ГУМВС України в м.Києві до дисциплінарної відповідальності .

Немає коментарів:

Дописати коментар