Шукати в цьому блозі

суботу, 3 серпня 2013 р.



Український олігарх Ігор Коломойський

Навіщо єврейський парламент в Європі?
З 3 по 5 квітня 2011 року відбувся найбільший єврейський форум Європи у Парижі, на якому було прийнято рішення про створення Європейського Єврейського Парламенту , який буде складатися з 120 депутатів.
З самого початку форуму в Парижі прийняті абсолютно революційні рішення - особливо для Старого Світу. Наприклад, вже в 28 країнах почав діяти загальноєвропейський «телефон довіри», на який в будь-якій куточку Європи можуть безкоштовно дзвонити люди і повідомляти про виникаючі проблеми і фактах ксенофобії та антисемітизму.
Розроблено єдина концепція єврейського життя в Європі - від спільних молодіжних таборів до єдиної освітньої системи, без якої неможливе формування повноцінної єврейського життя в громадах. Допоможе в цьому і створення єдиного європейського єврейського журналу, який називатиметься «Євро-джуз» .
Замість розрізнених і роз'єднаних єврейських структур у країнах створеноЄвропейський єврейський Рада (EJU), який координує дії громад Європи. У єдину систему будуть об'єднані різні єврейські структури - від освітніх до молодіжних, від релігійних до політичних течій. Президентом цієї організації на найближчі п'ять років обраний український олігарх Ігор Коломойський .
На форумі в Парижі проведено унікальне голосування за нове керівництво європейського єврейства. Також проголошена ідея революційної структури - Європейського Єврейського Парламенту, який зможе на рівних, на одній мові вести діалог з парламентарями та урядами країн Європи (запам'ятовуйте, руси, як потрібно організовувати діалог з владою, вчитися цьому потрібно у євреїв - вони собаку на цьому з'їли, що за останню сотню років доведено неодноразово).
Примітним залишився факт нагородження лауреатів з'їзду трьома престижними нагородами. Так, канцлер Німеччини Ангела Меркель отримає нагороду в номінації «За послідовну позицію в підтримці Ізраїлю»; екс-прем'єр Іспанії Хосе-Марія Аснарвідзначений нагородою за послідовну боротьбу з делегітимації єврейської держави; та Президент України Віктор Янукович нагороджений за послідовну боротьбу проти героїзації фашизму.
Фактично ж, євреї створили в Європі дублюючий орган влади за образом і подобою Європейського Парламенту, тільки в крісла парламентарів розсадили вже тільки своїхперевірених людей .
Навіщо?
А навіщо створюються дублюючі владні інститути? Природно, для перехоплення влади, коли настане «час Х» . І євреї до цього завчасно готуються у всіх країнах світу, зокрема в Європі, в Україні та Росії теж.
Тепер стає зрозумілим, чому всього якихось 0,02% населення здатні повною мірою контролювати всю владу в будь-якій країні світу, вести рівний діалог з нею, і домагатися виконання своїх вимог через підконтрольні громадські організації, яких за євреями завжди більшість, через загальнодержавні ЗМІ доносити до кожного громадянина свою волю щодо всього народу, всієї держави або цілої групи країн, як це відбувається на прикладі з ЄС.
Сьогодні звучать красиві мирні гасла во здравіє єврейського народу, а ще вчора з високих трибун вони підбивали підсумки свого столітнього правління , про що дуже чітко доносить мова Абі Фоксман - президента ADL (єврейська організація США), в якій були озвучені справжні плани міжнародного єврейства по відношенню до білої людини, так званої, білої раси, представниками, якими ми з вами і є. Цитую (опубліковано «The National Observer New York» 25 серпня 1998 року):
«Джентльмени!
Вітаю вас на другій зустрічі з нагоди 100-річного ювілею учасників старійшин Сіону.
Ми досягли всіх цілей, сформульованих на нашій першій зустрічі 100 років тому. Ми керуємо урядами, ми створили протиріччя серед наших ворогів, і змусили їх знищувати один одного. Ми змусили дійсно замовкнути критиків наших справ, і ми найбагатша раса серед людей на Землі.
Я кажу про смерть білої раси. Ми повністю знищимо всі засоби відтворення так званої Раси Арийцев. Настав час упевнитися, що біла раса згасає через геносмешеніе, і фактично зведену до нуля народжуваність.
Ми всі насолоджувалися баченням, багаторазово повтореними кадрами з усього цього світу - з останніми білими дітьми, що грають з темним дітьми, і ми знаємо, що це шлях до остаточного руйнування білої раси.
Ми можемо зруйнувати древню чистоту лінії крові арійців, спонукати до альтруїзму і виробництву змішаного потомства. Існують більш агресивні програми, їх мета - знищення наступного покоління білих дітей, заслуговує будь-якої ціни.
Ми хочемо, щоб кожен білий батько відчував незручність від білих дітей і справляв змішане потомство. Ми повинні використовувати нашу владу для шельмування чоловіків і жінок, тих, хто ще збирається зберегти свою расову чистоту. Вони будуть в новому суспільстві піддані остракізму (вигнанню).
Щоб гої не могли об'єднуватися, їх треба вбивати і укладати в в'язниці.
Ми на власні очі переконаємося в кінці білої раси лише тоді, коли розпушений уми вразливих білих дітей перетворять їх на агентів їхнього ж власного руйнування. Вже наші зусилля створення «людей» цього типу для білої раси залучать всіх. Ці чоловіки вже несамостійні люди.
Люди, ви і ваші предки інтенсивно працювали для того, щоб упевнитися, що у нас буде влада, для того, щоб тримати долю білої раси у своїх руках. Тепер ми маємо це.
Гине арійські гої (рогата худоба)! »
Ось це і є справжня програма сіонізму!
Саме з цією метою і створюються всякі єврейські парламенти та інші «громадські» організації. Саме на це спрямована вся діяльність іудеїв протягом 5 тисячоліть їх історії .Про це нам потрібно завжди пам'ятати, щоб в один «прекрасний» день не прокинутися в кайданах ...

Хто господар в українському домі?
Уявіть собі таку картину: сучасна незалежна Україна - держава в центрі Європи, з претензією на демократію і членство в ЄС. Корінний народ у переважній більшості (77,82% ) представлений українцями (русами), а євреїв в Україні тільки 0,02% .
На 2010 рік в Україні налічувалося 3280 громадських організацій, з яких 482 - єврейські, що становить цілих 15% від загального числа легалізованих громадських організацій в Україні. Нагадаю, що ці 482 організації - це тільки чисто єврейські організації, не кажучи вже про те, що, згідно «Протоколів сіонських мудреців» , євреї намагаються очолити будь-яку громадську організацію, будь-яку партію, будь народний рух, будь-то хоч партія любителів пива або товариство боротьби за тверезість.
Причому тут ці статистичні дані? - Запитаєте ви. Відповідь на це питання буде розкрито в описі тих подій, які відбулися зовсім недавно в Києві, і не так давно в Європі.
Отже, у вівторок, 4 жовтня, в Києві пройшов грандіозний за своїми масштабах захід - VI з'їзд Об'єднаної єврейської громади України (ОЄГУ), членами якої є 482 єврейські організації країни. Даний захід став найбільш представницьким за всі роки існування Незалежної України: під куполом Національного палацу «Україна» зібралися 2436 делегатів - представників єврейських громад з усіх регіонів нашої країни. Вони підводили підсумки роботи у 2011 році і будували плани на майбутнє, серед яких - розвитокєврейського новинного телеканалу і збільшення фінансування єврейських шкіл і культурних центрів.
Маленька ремарка: у жовтні підводили підсумки 2011, нібито повністю пішов. У цьому немає нічого дивного, якщо пам'ятати про те, що єврейський Новий Рік святкується у вересні-жовтні, залежно від місячного циклу. У 2011 році єврейський Новий Рік відзначався 28 вересня. Як бачимо, євреї України підбивали підсумки вже минулого для них 2011 року, і для них це подія на початку жовтня абсолютно логічне, коли у нас залишилося цілих 3 місяці до настання загальноприйнятого зараз у нас Нового Року.
Учасників зібрання на своєму сайті привітав президент Віктор Янукович. Зранку там з'явилося звернення, в якому, зокрема, говорилося: «Вітаю Всеукраїнський Єврейський конгрес і Об'єднану єврейську громаду України з видатною подією - з'їздом євреїв України. Переконаний, що ваше поважне зібрання сприятиме подальшому зміцненню міжнаціональної злагоди в українському суспільстві » . Глава держави побажав учасникам з'їзду «міцного здоров'я, плідної роботи та успіхів».
Прошу звернути увагу на те, як Президент оцінив характер цієї події, назвавши йоговидатним ! Щось не пригадую жодного випадку за всі 20 років незалежності України, щоб хоч одне національне, тобто представлене корінним населенням України, захід проводився з подібним розмахом і викликало настільки бурхливий інтерес у можновладців, за винятком, звичайно ж, «помаранчевої революції » . Та й то, через роки, вже всім відомо, хто стояв за організацією цього «заходу» і як завжди, в ньому не обійшлося без представників єврейського народу.
Але якщо Президент трудиться на стороні міжнародного єврейства, а не свого народу, то його висловлювання звучить цілком логічно , і тоді стає зрозумілим, хто замовляє в країні такого Президента, і чиї інтереси він згодом відстоює.
Об'єднана єврейська громада України була створена в 1999 році. У неї на правах асоційованих членів входять 482 єврейські організації країни. Основними цілями і завданнями громади є підтримка і розвиток єврейського освіти, сприяння роботієврейських культурних центрів, організація поїздок до Ізраїль для громадян України.Президентом громади є бізнесмен Ігор Коломойський (ставленик Хабаду в Україні), а віце-президентом - голова Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабинович(вимолив перед Кучмою за вигнання з України, прощення через Ізраїль, якому поставив на вкрадені в Україні гроші 700 кілограмову золоту мінору - символ величі єврейського народу).
Безпрецедентним було також міжнародне представництво на з'їзді: громади країн Європи, США, Росії не просто надіслали своїх представників на з'їзд. З грунтовними доповідями виступили видатні громадські діячі. Відкрили з'їзд представники найбільших єврейських організацій Європи і США. Про виклики перед єврейським світом проникливо говорив президент найбільших єврейських організацій США, відомий громадський активістМалькольм Хонлайн .
Оваціями зустрічав зал промову відомого юриста і політика, колишнього радника президента США Джона Кеннеді, лицаря Ордена Почесного легіону, екс-віце-президента Міжнародного Олімпійського комітету, директора Американського центру в ПарижіСемюеля Пізаро . Він назвав минулий напередодні церемонію закладки першого каменя в майбутній меморіал у Бабиному Яру видатним вкладом українських євреїв в історію народу. У своїй промові він розповів про свої відвідини Києва в 1971 році: «Тоді нам показали всі пам'ятники, але я сказав, що розриває пам'ять діра - Бабин Яр - також гідна відвідування і пам'ятника» .
Слідом за паном Пізаро виступив президент Конфедерації європейських рабинів Пінхас Гольдшмідт . Він говорив про необхідність збільшувати чисельність єврейської громади в Україні (мабуть, сто тисяч ортодоксальних євреїв їм мало для виконання повного захоплення влади в нашій країні, хоча не варто забувати, що в Україні проживає кілька мільйонів так званих змішаних євреїв - і таких, нібито в дошку своїх корінних жителів, єврейські мудреці завжди охоче використовували в досягненні своїх єврейських цілей, при цьому місцеве населення навіть не здогадується про те, що керована шабесгої ).
«Ми не можемо визначити, скільки євреїв в Україні, оскільки багато з них є євреями тільки за паспортом. Тому чисельність євреїв залежить тільки від вас. Ходіть в синагоги, купуйте кошерне м'ясо » , - закликав делегатів Пінхас Гольдшмідт.
У виступі іноземних гостей особливим рядком прозвучала висока оцінка ініціативи лідерів Об'єднаної єврейської громади України щодо створення Європейського Єврейського Парламенту і запуску в ефір першого всесвітнього єврейського телеканалу. Зокрема, Пінхас Гольдшмідт зазначив: «Ми дуже раді відкриттю єврейського телеканалу Jewish NewsOne - JN 1 (англомовний єврейський новинний канал, з квітня віщає на Ізраїль, Україна, Німеччину і Росію), який буде боротися з антисемітизмом і представляти євреїв перед людьми різних віросповідань . Цей канал необхідно розвивати ... »
На перший погляд, дивна аудиторія мовлення у єврейського телеканалу, але варто не забувати, що саме в Україні і Росії євреї господарі становища, як втім, і в інших країнах.Крім усього іншого цей канал націлений не стільки на євреїв, скільки проти місцевого населення, яким ми з вами і є. Ну, а мовлення на Німеччину проводиться для того, щоб німці, яких після Другої Світової війни опустили до рівня слухняних і абсолютно покірних чоловічків, ніколи не забували, за що їх так опустили.
Насправді ж - історія з голокостом євреїв у німецьких таборах - це великий міф , на якому євреї заробляють величезні гроші , обкрадаючи німецький народ вже більш ніж півстоліття. А нове покоління німців боїться свого минулого, як чорт ладану, і покірно вірить у цей єврейський марення, виплачуючи сотні мільйонів доларів щорічної дані Ізраїлю, країні, якій навіть не існувало в часи Другої Світової війни.
Високо оцінив ініціативи керівництва Об'єднаної єврейської громади України представник американських євреїв - президент національної конференції на підтримку євреїв Росії, України та країн Балтії Олександр Шмуклер . На його думку, єврейська громада України подає прекрасний приклад розвитку єврейського життя для багатьох громад світу по обидва боки океану.
Про братні зв'язки, спільну історію і загальних трагічні сторінки в ній єврейського і вірменського народів говорив гість із Росії - глава Союзу вірмен, посол доброї волі ЮНЕСКО і ООН Араік Абрамян .
Червоною ниткою практично у всіх виступах зарубіжних гостей прозвучала думка, що найбільш важливі напрямки і аспекти єврейського життя розвиваються і реалізуються в Об'єднаній єврейській громаді України, і що вони повністю солідарні з нею і підтримують її діяльність (схоже, окупація України чітко виконується , згідно з планом міжнародного єврейства).
З'їзд євреїв України отримав величезну духовну підтримку: лідери всіх релігійних течій закликали до єднання і згуртованості (як не дивно, напередодні Другої Світової війни, яку розв'язали євреї, ми чули ті ж самі гасла). Також духовні лідери - президент Конференції європейських рабинів (яка об'єднує єврейські громади більш 40 країн Європи) Пінхас Гольдшмідт, головний рабин Об'єднаної Єврейської громади України Шмуель Камінецький, головні рабини України Яків дов Блайх і Моше-Реувен Асман - закликали єврейську еліту піклуватися про відродження і розвиток єврейських традицій в Україні (ох і подобається ж їм наша рідна земля, бо немає таких умов в Ізраїлі, колись окупованогоПалестину - «палений стан», тобто пустелю, та й хіба може бути у єврея Батьківщина? - читайте «Поему про Жида » невідомого автора, 1935 року).
Повне уявлення про роботу єврейських громад України дав звітну доповідь виконавчого директора ОЄГУ Йосипа Аксельрода , в якому була представлена ​​інформація про основні напрямки діяльності організації і їх розвиток. Це підтримка 23 загальноосвітніхєврейських і 28 недільних єврейських шкіл, це установка 19 пам'ятників на місцях розстрілів євреїв в роки війни, це проведення у всіх областях родинно-керувних шаббатонов, під час проведення яких багато євреїв вперше стикнулися з єврейськимспособом життя, це те, що понад 25 тисяч євреїв стали власниками букви в «Торі Ізраїлю", це сотні проведених лекцій викладачами програми "Світло Тори", це постійне зростання фінансової допомоги на ці проекти і програми.
Виконавчий директор присвятив свій виступ досягненням громади за рік. За його словами, в 2011 році її асоційованими членами стали 45 організацій (варто розуміти це, як розширення впливу єврейської діаспори на владу, через створення підконтрольних їм громадських організацій - тільки до їхньої думки прислухаються влади будь-якої країни, і через них здійснюється рівний діалог з владою у відстоюванні інтересів членів громадського руху - цей прийом варто взяти на озброєння патріотичним силам і не намагатися розмовляти з владою через особисті звернення громадян - це ніколи не викликало резонансу, як скажімо дружний «вої» єврейських організацій з будь-якого потрібного для них приводу, підкріплений всеохоплюючим інформуванням широких верств населення через підконтрольні їм ЗМІ).
Крім того, зросло фінансування регіональних організацій - якщо минулого року їм було виділено 6 млн. 930 тис. грн., То в 2011-му - вже 7 млн. 592 тис. «Громада фінансує 23єврейські школи, а на святкування іудейських свят у Цього року витрачено 800 тис. грн. І фінансування буде продовжуватися. Ви самі визначайте, на що вам потрібні гроші, і подавайте заявки. Ми плануємо, що грошей на ці цілі буде більше », - звернувся до присутніх пан Аксельрод.
Глава українського представництва Всесвітнього єврейського студентського руху «Гілель»Олександра Олейникова також залишилася задоволена минулим роком. «350 осіб з'їздили в Ізраїль, наші вихованці (швидше за все, маються на увазі шабесгої - тобто нечістокровние євреї - напівкровки, яких завжди беруть в оборот євреї для здійснення своїх глобальних сценаріїв, і головний вербувальник в Україні - це Віктор Пінчук , який відкрив свою галерею мистецтв, в якій виставляються всякі збочені художники-дегенерати, а підлітки з молодих років долучаються до цього маразматичні мистецтву в строгій відповідності з розпорядженням «Плану Альона Даллеса» ) усвідомлено обирають собі чоловіка або дружину з євреїв », - розповіла вона.
Виступи делегатів тривали більше 4 годин і тривали б (не виступить ще 42 записалися делегати), але Вадим Рабинович закрив з'їзд, запропонувавши всім бажаючим подати свої пропозиції керівництву громади в письмовому вигляді. У цілому ж з'їзд Об'єднаної єврейської громади України пройшов динамічно, в лаконічно-робочому стилі і в дружній атмосфері. За його підсумком можна сміливо заявити: це було вражаюче, пише офіційний сайт Об'єднаної єврейської громади України.
Напередодні з'їзду євреїв України , 3 жовтня в Бабиному Яру відбулася церемонія закладки першого каменя меморіально-музейного комплексу «Бабин Яр», будівництво якого ініціювали президент Європейської єврейської ради, президент Об'єднаної єврейської громади України Ігор Коломойський і фонд «Бабин Яр». У заході взяли участь високі зарубіжні гості, дипломати, представники найбільших і авторитетних громадських організацій, ЗМІ. Ця подія багато світових ЗМІ (звичайно ж, всі вони єврейські ) назвали у своїх репортажах «даниною пам'яті».
Євреї знову намагаються створити черговий страдницький міф про винищення своїх предків, насправді ж, здійснюють прихований геноцид місцевого населення через низький рівень зарплат, високі комунальні тарифи, високі ціни на ліки та лікування, через споювання народу, через пропаганду тютюну і наркотиків, а також дешеву але ГМО-шну їжу, яка вже ть в першому поколінні може викликати безплодіе з усіма витікаючими звідси наслідками. Таким нехитрим способом євреї зачищають обжиті території для своєї майбутньої експансії, як це було зроблено в США з індіанцями. З місцевих залишать, хіба що, гарненьких дівчат для плотських утіх, і рабів для виконання брудної роботи, за яку євреям забороняє братися їх священна книга - ТОРА.
Тепер, сподіваюся, ви не сумніваєтеся, хто в нашому домі господар ?!

Олександр Новак

Немає коментарів:

Дописати коментар