Шукати в цьому блозі

середу, 28 серпня 2013 р.

Кремль готує "Грузинський сценарій" в Україні вже цього року

Мало хто знає, що 8 серпня в день коли Грузія відзначала п'яту річницю спроби Московських окупантів окупувати їх країну, Кремль порушуючи всі домовленості з Україною, порушуючи міжнародне законодавство здійснив агресію та анексію території України. Про це чомусь по телебаченню не показували, хоча про це в першу чергу треба було говорити, показувати, але ймовірно хтось дав вказівку ні слова про цей інцидент, ні виступів глави держави ні засідання ВРУ, не було й заяв з боку МЗС та Міністерства оборони України - нічого такого не було. Потрібно було в цей же день ввести військовий стан на території Криму, денонсувати Харківські угоди, вивести ЧФ РФ силою з Севастополя, треба було звернутися до ООН, але цього не було. Багато хто з вас це почує вперше, влада хоче будь-що замовчати цей інцидент, цю агресію московських окупантів в Севастополі. Ймовірно ті зрадники, або вороги України та Українського народу, які дали таку вказівку не хотіли, щоб про це дізналися багато людей, як в Україні та і за її межами, бо їм краще красти гроші з державної скарбниці, дерибанити землі, здирати з Українців останні гроші, будувати собі друге Межигір'я в Криму.

8 серпня цього року в Севастополі силами збройних підрозділів ЧФ РФ було захоплено територію і приміщення соціально - культурного центру на вул. Частинка. Такі дії з боку іноземної ворожої для нас країни є неприпустимими і є початком збройної агресії проти нашої держави. Мушу нагадати, що 8 серпня у москалів починається масовий психоз, так 8 серпня 2008 року московські окупанти почали спробу окупації Грузинської держави під виглядом "добрих миротворців", як вони про себе казали, а насправді жорстоких окупантів, тиранів грузинського народу. Я не знаю, що їм цього року вдарило по голові, але 8 серпня 2013 року вони незаконно захопили територію і приміщення Соціально - культурного центру в м. Севастополі (Україна). Також це може свідчити про те, що царьок Рашки - Путін вибрав собі нову ціль для демонстрації своєї сили, або для анексії частини України і можливо знищення України, як незалежної, самостійної держави. Така агресія московських окупантів з ЧФ РФ не є першою, але в нас є всі підстави вважати, що якраз цього року цей конфлікт може стати, і агресором, як і в конфлікті 2008 року з Грузією буде Московія.
Справа в тому, що Московія хоче дестабілізувати Україну - такий план царька Путіна. Він будь-якими методами хоче завадити Україні підписати угоду про асоціацію з ЄС на Вільнюському саміті, який відбудеться в листопаді цього року, для Москви втрата України це загибель їх імперії, без України їх імперія перестане існувати, тому Московія буде всіма законними і незаконними методами завадити цій події, є достатня ймовірність того, що Московія введе свої війська на територію України в листопаді цього року, або захоче захопити Україну повністю, цього теж виключати не можна, враховуючи їх імперські амбіції. Нам зараз не завадив би свій Саакашвілі - та людина, яка не зламалася, яка протистояла цілій імперіялістичній машині, цілій орді яка хотіла окупувати Грузію, він вистояв, і завдяки йому Саакашвілі, героїзму солдат та патріотизмом Грузинського народу агресія Московської орди була відбита. В Україні все набагато трагічніше, Яник у нас узурпатор влади, зек, людина яка використовує владу для свого збагачення та своєї Донецької свори, їм абсолютно байдуже що буде з Україною та її народом, їх не хвилює доля цієї країни, вони при першій нагоді втечуть з України з награбованим, а ми залишимось сам на сам із ворогами, але це ще не все! Половина Українців зараз чомусь зневірилася і їй вже байдуже, вони не вірять, що щось зміниться, або просто не хочуть у це вірити, інша половина це Українські націоналісти та патріоти, та чи вся ця половина стане на захист своєї Батьківщині - ні! Єдина наша надія це наші збройні сили, наша армія, вона присягнула на вірність Україні та Українському народу. Якщо дійде до війни, то обов'язок кожного Українця стати на захист кордонів нашої держави, той хто відмовиться більше не зможе називати себе Українцем і спаде на нього гнів та зневага Українського народу. Я скажу вам, наша незалежність не впала з неба, за неї пролили багато крові, мільйони полягли за незалежність України, і наш обов'язок гідно берегти нашу державу, і захистити її ціною власного життя, бо краще загинути в бою за свою Україну та Українців, ніж жити в ярмі і служити окупантам. Так їх багато, так в них є ракети, літаки але це наша земля і ми тут господарі. Ми поляжемо, але ворожий чобіт не ступить на нашу святу Українську землю. Створення Української держави, тоді ще України - Русі не було випадковим, це була воля Божа, значить наша країна в майбутньому відіграє таку ролі в світовому житті, яку ми зараз просто уявити не можемо.
Ми повинні захистити Україну і Український народ. Перше, що повинно бути в душі кожного Українця це - незалежна, вільна, самостійна Українська держава та Український народ, а на другому місці все інше, лиш тоді ми здобудемо ту державу про яку мріємо. Ми повинні показати московським окупантам, якщо вони введуть свої війська на територію нашої Української держави, то зустрінуть тут такий опір, що все вороже військо поляже, ми зробимо їх перебування на нашій території нестерпним. Ми не допустимо ніяких іноземних військ на нашій території, бо це вже початок збройної агресії проти незалежної держави Україна.
Ми попереджаємо РФ та особисто Путіна: "Якщо ви введете свої війська на нашу територію і не важливо під яким приводом ви це зробите, це буде розцінюватися, як збройна агресія проти незалежної держави Україна, ви ризикуєте втратити те, що зараз маєте, а ви пане "царьок московської імперії" ризикуєте втратити свій трон і вас судитиме міжнародний трибунал. Ми звертаємося до світової спільноти взяти до уваги інцидент, що стався 8 серпня 2013 року в Севастополі та інші інциденти, а також просимо висловити вашу позицію щодо дій іноземних військових формувань на території нашої держави.

Ми Українці ніколи не прагнули когось заваювати, або знищити, якийсь народ, як це робили з нами наші вороги, в нас немає такої жорстокості, як в них, знищувати і підкоряти собі інші народи, ми не імперіялісти, не мілітаристи, ми народ, який хоче бути господарем на своїй землі, щоб ніхто не посягав на нашу мову, традиції, культуру, історію. З історії всі знають, що Україна та Український народ непереможні, навіть знищення наших держав, геноциди, голодомори, репресії не змогли вибити з нас бажання до самостійної, незалежної власної держави, в Українця це не можливо забрати, або якось вибити.
Можливо зараз не найкращі часи для України та її нації, але це не значить, що якась там гидота Кремлівська зможе нас захопити, вас згубить ваша жага до завоювань і пиха.
Ми Українці європейська нація, і тому наше місце з іншими Європейськими країнами, а тому, ми не можемо бути в азіатському союзі, який очолює Московія.
З нами Бог і Україна!
Богдан Петлюра

Немає коментарів:

Дописати коментар