Шукати в цьому блозі

неділю, 19 травня 2013 р.


У Свазіленді для відьом запровадили штраф за польоти на мітлі

У Свазіленді для відьом запровадили штраф за польоти на мітлі
У королівстві Свазіленд відьмам заборонили літати вище 150 метрів.
Відповідні зміни управління цивільної авіації внесло в повітряне законодавство країни. Відьмам, які порушили заборону, загрожує великий штраф - 500 тисяч південноафриканських рандів (55 тисяч доларів). Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на видання The Star.
Крім польотів відьом, відомство заборонило високо літати іграшковим літакам і повітряним зміям. Такі заходи були викликані недавнім арештом приватного детектива, який використовував іграшковий літак, обладнаний камерою для стеження.
Місяцем раніше в Свазіленді кандидатів на парламентських виборах заборонили використання чаклунства. Політики, які використовують потойбічні сили, будуть каратися роком в'язниці і штрафом до 10 тисяч рандів (близько тисячі доларів).
Свазіленд - місце проживання південноафриканського племені свазі - знаходився під протекторатом Великобританії в першій половині XX століття і отримав незалежність в 1968 році.
Багато жителів Свазіленду вірять у чаклунство і часто проводять магічні обряди. Більше половини населення Свазіленду заробляє близько долара в день або менше.

Немає коментарів:

Дописати коментар