Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

амарант –1-2;                   кавуни –6-7;                баклажани – 3-4;          боби овочеві –7-8;            бруква –4-5;           горох овочевий – 4-6;   
дині – 6-7;                          kапуста білоголова і брюссельська – 4-5;  капуста цвітна та броколі – 3-5; кабачки– 6-7;         кукурудза – 4-5; цибуля-чорнушка – 1-2;       морква -3;                          огірки – 6-7; пастернак – 1-2;             патисони – 5-6;        перець овочевий – 2-3; петрушка – 2;                    помідори – 6-7;                     ревінь – 2-3; редиска – 4-5;                          редька – 4-5;                    ріпа – 4-5;
салат – 2-3;                               буряки– 3-4;                селера – 1-2; скорцонера– 1-2;                      спаржа – 4-5;               гарбузи– 5-6;
кріп – 1-2;                             квасоля –4-5; цикорій салатний – 3-4;
чабер – 1-2;                          шпинат – 2-3;              щавель – 2-3

Немає коментарів:

Дописати коментар