Ось середні терміни зберігання насіння основних овочевих культур за кімнатної температури (у роках):
амарант –1-2; кавуни –6-7; баклажани – 3-4; боби овочеві –7-8; бруква –4-5; горох овочевий – 4-6;
дині – 6-7; kапуста білоголова і брюссельська – 4-5; капуста цвітна та броколі – 3-5; кабачки– 6-7; кукурудза – 4-5; цибуля-чорнушка – 1-2; морква -3; огірки – 6-7; пастернак – 1-2; патисони – 5-6; перець овочевий – 2-3; петрушка – 2; помідори – 6-7; ревінь – 2-3; редиска – 4-5; редька – 4-5; ріпа – 4-5;
салат – 2-3; буряки– 3-4; селера – 1-2; скорцонера– 1-2; спаржа – 4-5; гарбузи– 5-6;
кріп – 1-2; квасоля –4-5; цикорій салатний – 3-4;
дині – 6-7; kапуста білоголова і брюссельська – 4-5; капуста цвітна та броколі – 3-5; кабачки– 6-7; кукурудза – 4-5; цибуля-чорнушка – 1-2; морква -3; огірки – 6-7; пастернак – 1-2; патисони – 5-6; перець овочевий – 2-3; петрушка – 2; помідори – 6-7; ревінь – 2-3; редиска – 4-5; редька – 4-5; ріпа – 4-5;
салат – 2-3; буряки– 3-4; селера – 1-2; скорцонера– 1-2; спаржа – 4-5; гарбузи– 5-6;
кріп – 1-2; квасоля –4-5; цикорій салатний – 3-4;
чабер – 1-2; шпинат – 2-3; щавель – 2-3
Немає коментарів:
Дописати коментар